De winkelwagen is leeg
Geldig sinds maart 2012
Deze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op een ieder die met ons een overeenkomst sluit. In individuele gevallen kunnen wij in een overeenkomst met een klant van deze leveringsvoorwaarden afwijken.

1. Plaats van aflevering
Plaats van aflevering is het door de klant opgegeven afleveradres.

2. Producten
De aangeboden producten zijn over het algemeen afkomstig van de diverse legers in de wereld. Deze producten zijn gebruikt. Gebruikssporen, slijtage of motgaatjes kunnen voorkomen op de producten en zijn normaal. Daar waar deze gebruikssporen ernstig zijn worden deze bij het product vermeld. Alle vermelde artikelen zijn ons inziens origineel tenzij uitdrukkelijk anders aangeven.

3. Betaling
Levering vindt, tenzij anders overeengekomen, tegen vooruitbetaling plaats. 

4. Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn afhankelijk van de wijze van verzending (verzekerd of onverzekerd)
 
5. Verzending
De verzending vind normaal gesproken alleen plaats per TNT Post,UPS of parcel international. De klant maakt zelf de keuze of de bestelling als brievenbuspost of als pakketpost verzonden moet worden. Daar waar nodig behouden wij ons het recht de gekozen verzendvorm aan te passen. Wij verzenden de goederen onverzekerd, tenzij anders overeen gekomen. Wij adviseren u om kostbare goederen altijd verzekerd te laten verzenden.

6. Ontbinding van de overeenkomst
Wij behouden ons het recht voor de overeenkomst éénzijdig te ontbinden, zonder opgaaf van redenen. De klant ontvangt een bevestiging of kennisgeving van de ontbinding.

7. Gebreken
Gebreken aan een product worden in een advertentie vermeld, en eventueel voorzien van een foto. u heeft het recht om extra foto's op te vragen voor eigen gebruik. Wanneer een product defect blijkt te zijn, dient de klant binnen 7 dagen contact op te nemen met ons, hierna kan het defecte product binnen 7 dagen geretourneerd worden. Wij dragen de kosten van retourzending. Het defecte product wordt binnen 7 dagen na terug ontvangst vervangen, hersteld of terugbetaald. Gebreken ontstaan door verkeerde behandeling tijdens transport dienen verhaald te worden op de transporteur.
 
8. Ethiek
Op onze site kunnen voorwerpen aangeboden worden die als kwetsend kunnen worden ervaren. Deze voorwerpen worden uitsluitend verkocht voor verzamel-, studiedoeleinden en historisch onderzoek. Wij zijn tegen iedere vorm van racisme en keuren ook neo-fascisme ten stelligste af. Door het accepteren van de leveringsvoorwaarden verklaart de koper deze voorwerpen uitsluitend voor verzameldoeleinden-, studiedoeleinden of historisch onderzoek te gebruiken. Bij twijfel onzerzijds behouden wij ons het recht éénzijdig de koopovereenkomst ontbinden. wij geven dan ook geen toestemming voor het gebruik van de producten voor politieke doeleinden!

9. Aansprakelijkheid
Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze site. Afbeeldingen kunnen enigzins afwijken van het geleverde product. Wijzigingen en fouten zijn voorbehouden. 
 
10. Wapens
Alle wapens die aangeboden worden door War Relics v.o.f. vallen onder artikel 4 van de wet wapens en munitie. De koper verklaard zich 18 jaar of ouder bij het aangaan van de koop overeenkomst. meer informatie over de wet wapens en munitie kunt u vinden op http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/wapens-en-munitie
 
11. foto's eigendom van alle foto's liggen bij War Relics v.o.f. copieren op enige wijze is niet toegestaan en zal worden beschouwt als inbreuk op de auteursrechten. Bij de verkoop van een artikel gaat het eigendomsrecht mee over naar de nieuwe eigenaar. Foto's die gebruikt zijn voor verkoopdoeleinden blijven op de database staan als referentie.
 
Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De Nederlandse versie van deze tekst is bindend.

U gaat akkoord met het plaatsen van cookies op uw systeem. Uw goedkeuring kan ongedaan gemaakt worden.